Poliklinika za dječje bolesti Sabol

Svečano otvorenje tematske kućice Poliklinike Sabol u Igrandiji

S velikim uzbuđenjem i ponosom objavljujemo da je na jučerašnjem eventu u tematskom parku za djecu iGRANDiA, svečano otvorena naša čarobna tematska kućica! Ovo je bio dan koji ćemo svi pamtiti, ispunjen radošću i smijehom.

Uz prisustvo naših dragih djelatnika i njihovih veselih obitelji, te cijenjenih suradnika iz Poliklinike Sinteza, proslavili smo ovaj poseban trenutak. Naš ravnatelj, dr. Goran Krakar, održao je inspirativan govor u kojem je pozdravio sve prisutne i istaknuo važnost ovog projekta. Nakon svečanog rezanja vrpce, kućica je službeno otvorena, a naši mali gosti nisu mogli sakriti svoje oduševljenje!

Tematski park iGRANDiA, smješten u Family mallu na prvom katu, poznat je po tome što nudi sigurno i vedro okruženje prepuno zabavnih aktivnosti. Sada je ovaj bajkoviti park obogaćen našom prekrasnom tematskom kućicom, obojanom u najvedrije boje, koja se ponosno nalazi na samom ulazu i jednostavno mami na posjet.

Naša mala pedijatrijska ordinacija nije samo vizualno atraktivna, već nudi pregršt zanimljivih rekvizita i interaktivnih ploča za upoznavanje čudesnog ljudskog tijela. U njoj će djeca moći istraživati, učiti i zabavljati se na potpuno nov način. No, to nije sve – pripremili smo i brojna iznenađenja! Organizirat ćemo zanimljive radionice u tematskom parku koje će educirati djecu o širokom spektru fascinantnih tema iz svijeta medicine.

Vjerujemo da će ovaj inovativni i edukativni prostor biti jednako zabavan i poučan za djecu i njihove roditelje. Naša misija je potaknuti znatiželju, educirati mlade umove i pružiti nezaboravna iskustva koja će obogatiti njihovo djetinjstvo.

Pozivamo vas da nam se pridružite, zavirite unutra i prepustite se čaroliji koja će vas oduševiti! Neka zabava i smijeh započnu, jer iGRANDiA i Poliklinika Sabol zajedno stvaraju magične trenutke!

Vidimo se u iGRANDiJI!

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 6190 080 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas