Poliklinika za dječje bolesti Sabol

Ana Balažin Vučetić dr.med.

Specijalist pedijatrije

Diplomirala je 2006. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu među 10% najboljih studenata u generaciji. Tijekom specijalističkog usavršavanja u Klinici za dječje bolesti Zagreb, završava poslijediplomski specijalistički studij “Zaštita majke i djeteta”, a 2016. godine polaže specijalistički ispit iz pedijatrije. 

Od 2016. godine u Domu zdravlja Zagreb Centar radi kao specijalist pedijatrije i voditelj tima u službi za zdravstvenu zaštitu predškolske djece. Tijekom 2023. godine obnaša funkciju rukovoditelja službe za zdravstvenu zaštitu predškolske djece, gdje ostaje sve do veljače 2024. godine.

Svoj karijerni put od tada do danas nastavlja u Poliklinici Sabol, gdje radi kao opći pedijatar, odnosno zbrinjava akutna i kronična stanja u djece – od novorođenačke dobi, pa sve do 18. godine života. Uz sistematske preglede, praćenje rasta i razvoja, cijepljenje, savjetovanje o dojenju i prehrani, koristi brojne alate kako bi maleni pacijenti dobili individualiziranu skrb za određeni problem.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 6190 080 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas