Poliklinika za dječje bolesti Sabol
Doc. dr. sc. prim. Marta Navratil, dr.med.

Doc.dr.sc.prim. Marta Navratil dr.med.

Specijalist pedijatrije i subspec. dječje alergologije i kliničke imunologije

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2004. godine, završava 2014. godine poslijediplomski doktorski studij “Biomedicina i zdravstvo”, pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Obranjena je i doktorska disertacija pod naslovom: “Lokalni i sistemski upalni biomarkeri u djece s kontroliranom i nekontroliranom astmom“. Specijalizaciju iz pedijatrije stječe 2011. godine u DZ Srebrnjak. Užu specijalizaciju iz pedijatrijske alergologije i kliničke imunologije stječe 2019. godine.

Od 2005. do 2006. radi u KBC Zagreb, u sklopu pripravničkog staža. Od 2006. do 2007. zaposlena je kao specijalist pedijatar u DB Srebrnjak na poslovima dječje alergologije i imunologije. Od 2015. do danas zaposlena je kao specijalist pedijatar, uži specijalist dječje alergologije i kliničke imunologije u Klinici za pedijatriju, Klinike za dječje bolesti Zagreb na Odjelu za pulmologiju, alergologiju, imunologiju i reumatologiju

Odabrana je 2016. u znanstveno zvanje znanstvenog suradnika u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničkih medicinskih znanosti Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku. Od 2020. je izabrana u naslovno suradničko zvanje poslijedoktoranda u Katedri za pedijatriju na Medicinskom fakultetu u Osijeku. Drži vježbe iz pedijatrije u sklopu kolegija Pedijatrija studentima 4. godine medicine Medicinskog fakulteta u Osijeku. Od 2023. godine odabrana je i u znanstveno-nastavno naslovno zvanje docent na Medicinskom fakultetu u Osijeku.

Autor je brojnih znanstvenih radionica i pohađala je veliki broj domaćih i inozemnih konferencija s fokusom na alergije izazvane hranom i lijekovima.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 6190 080 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas